Villasukilla Vegasiin

Villasukilla Vegasiin

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

TÄSTÄ KAIKKI ALKOI!

Kun juhannusaattoiltana näin kahden aikuisen poikani halaavan toisiaan ja kuulin kuopukseni sanovan: ”sä olet paras isoveli ikinä”, kostuivat silmäkulmani onnenkyyneleistä. Poikia katsellessani koin, että olenpahan minäkin saanut tässä elämässä jotain hyvää aikaiseksi; kasvattanut yksinhuoltajana aikuisiksi kaksi pikkuvipeltäjää, jotka nyt ovat jo salskeita nuorukaisia.

Mutta miksi nuo poikani sitten niin tunteellisesti elivät tuota keskikesän hetkeä? Isoveli oli juuri paljastanut, että hän on jo usean vuoden ajan säästänyt joka ikinen viikko pienen summan rahaa viedäkseen pikkuveljensä seuraavan kesänä Las Vegasiin. Uhkapelaamaanko? Ehkä hieman sitäkin, mutta suurimpana ajatuksena on varmasti haave olla yhdessä, nähdä maailmaa, kokea jotain suurta kahdestaan! Olen matkaillut paljonkin lasteni kanssa heidän asuessaan vielä luonani, mutta jenkeissä emme ole koskaan porukalla käyneet. Nyt siis veljekset ovat sinne menossa – kesällä 2016.

Vaikka matkustusrahat alkavatkin jo olla kasassa, tiedän, että rahaa matkalla tarvitaan paljon muuhunkin kuin vain lentolippuihin. Syödähän sitä pitää Amerikassakin, ja nukkua jossain niin ja ajella vuokra-autolla ja hypätä kukaties laskuvarjollakin. Tahdoin niin kovasti avittaa poikiani, että ryhdyin miettimään mikä olisi se projekti, johon tällaisen 50+ -ikäisen ihmisen rahkeet työnteon ohessa riittäisivät. Ja sitten sen keksin: kun kerran muutoinkin teen aina käsilläni jotain, miksen urakoisi villasukkia jopa ihan myyntiin asti. Näin alkoi Villasukilla Vegasiin –projekti, joka vielä tässä vaiheessa etsii muotoaan, mutta ensimmäiset sukat ovat jo nähneet päivänvalon ja puikot huiskivat päivittäin!


Tervetuloa, hyvä lukijani, mukaan projektiin. Ehkä mekin pääsemme – jos olemme oikein sisukkaita -  vähintäänkin  kuvien kautta mukaan Vegasiin ensi kesänä!

1 kommentti:

  1. Ihana idea! Voisin mielenkiinnosta seurata miten projekti etenee! :D

    VastaaPoista