Villasukilla Vegasiin

Villasukilla Vegasiin

maanantai 5. lokakuuta 2015

Auts, käteen sattuu!


Ei tule vanhuus yksin, eivätkä kai lihasvaivatkaan. Tai mikä nyt se lieneekin, kun käsivarteen jomottaa eikä toisella kyljellä voi edes nukkua. Joku voisi antaa vinkin olla neulomatta sukkia edes muutaman päivän, mutta johan se todettiin vuosia sitten mainoksessa, että kahta en vaihda ja kyllä se toinen on minulle sukkapuikot.

Nyt olen jotenkin hurahtanut näihin kuvioneuleisiin. Facebook-ryhmä Voihan villasukka on kyllä sellainen ryhmä, että voi mahoton. Ei riitä kädet, ei langat eikä vuorokaudessa tunnit tekemään kaikkea mitä tahtoisi. Mahtavaa on huomata, että en ole todellakaan ainoa sukkiin hurahtanut ihminen Suomen maassa - eläköön vertaistuen voima!

Sukkaa pukkaa siis lisää käsivaivasta huolimatta. Pitänee hakea pakastimesta herne-maissi-paprika -pussi hetkeksi viilentämään... sittenpähän sitä taas jaksaa!

Mutta koskapa syyskuu on jo vaihtunut lokakuuksi, sanoisi rakas elämänkumppanini (joka on muuten se toinen asia, mitä en vaihda): "ens kuun jälkeen onkin jo joulukuu", joten mukavaa sen odottelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti