Villasukilla Vegasiin

Villasukilla Vegasiin

perjantai 7. elokuuta 2015

Sukattomat viikot alkamassa

Niin paljon kuin villasukista pidänkin, niin seuraavat kolme viikkoa ajattelin olla niin usein paljain varpain kuin vain mahdollista. Se on nimittäin kesälomaa, se! Kuvassa on minun lomamaisemani; mökkilaiturilla olo on parasta mitä tiedän ja kyllähän siinäkin sukkaa pukkaa -  mihin sitä seepra raidoistaan pääsisi.

Ja ehkä ne sukat pujahtavat jalkaankin, saappaiden sisään, sillä metsä on toinen paikka, mistä lomalla huomaan itseni löytäväni. Voi sitä marjastuksen ihanuutta! Mustikoita tulee kerättyä varmaan taas pakastimet pullolleen ja viimeksi mökillä maisemia katsellessani tajusin, että myös vadelmat alkavat Keski-Suomessa jo vähitellen kypsyä. Mitenköhän sitä voisi yhdistää marjastuksen ja sukkien neulomisen...

On ollut ihanaa huomata, että blogini on löytänyt lukijoita - se todellakin lämmittää tällaisen noviisibloggarin sydäntä! Nyt sitten toivon, ettette täysin unohda minua, sillä tekniset valmiuteni päivitellä blogia tuolta laiturinnokasta eivät ole ihan tätä päivää ja pahimmassa tapauksessa seuraava päivitys ilmestyy vasta lomani jälkeen. No mutta jos niin käykin, niin varmaa on ainakin se, että silloin näkyville putkahtaa myös kuvia loma-aikaansannoksistani - ovat ne sitten sukkia, marjapiirakoita tai kukaties muistoja rapujuhlista!

Aurinkoista ja ihanaa elokuuta ihan jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti